La Tourelle is te huur als groepsaccommodatie. Wil je in Frankrijk een cursus of workshop geven, met familie of vrienden een weekend weg of in alle rust brainstormen met medewerkers van je bedrijf ?

La Tourelle biedt in totaal ruimte aan 26 gasten. In de comfortkamers kunnen 9 personen terecht, in de standaardkamers in de Grange is plek voor 17 personen.
Je kunt gebruik maken van de gastenkeuken of je kiest voor de  formule met Table d’Hôtes en laat alles door ons verzorgen.

We kunnen ook helpen met het organiseren van activiteiten of een arrangement samenstellen. In de verrassend mooie omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en ook golfen op de Belle Vue baan.

Gasten kunnen in de Grange gebruik maken van de gastenkeuken, de salle à manger, een Mansarde boven in het gebouw met mooi uitzicht, terras met BBQ en een grote tuin.
Bij de comfortkamers is tevens een gezellige woonkamer met zithoek, leestafel en een serre.

Er is voldoende parkeergelegenheid.
groepsaccommodatie frankrijk kamer 2 chambres d'hôtes la tourelle colombotte frankrijk familiekamer chammbres d'h^tes la tourelle colombotte
l
inks La Tourelle, rechts La Grange                        comfortkamer                                          standaardkamer

 

vakantiewoning Les Hiboux

Les Hiboux hoofd apartement

Vakantiehuis les Hiboux

Naast La Tourelle beschikken we op slechts een steenworp afstand over een vrijstaand groot vakantiehuis “Les Hiboux”   waar momenteel slaapplaats is voor ongeveer 12 personen. Lees verder op de eigen pagina van Les Hiboux