Een huis kopen in Frankrijk?

We hebben al voor meerdere mensen een leuk huis in de Haute-Saône, Frankrijk  gevonden.chambres d'hôtes Frankrijk Daarbij hebben we hen ook begeleid in contact met de bank, de notaris en de DDE (de Franse dienst ‘bouw en wonen’) en geholpen met de aanvraag van vergunningen etcetera.
Als je bij ons logeert tijdens je zoektocht dan geven we graag praktische tips omtrent aankoop, verbouwingen en vergunningen. Ook kun je ons, tegen een redelijke vergoeding, een zoekopdracht geven. Wil je een Chambres d’hôtes kopen in Frankrijk? lees dan snel verder, dit is een unieke kans!

Zelf een B&B in Frankrijk beginnen?

Wellicht is hier je kans!  Onze B&B, Chambres d’Hôtes La Tourelle is te koop.
De uitgelezen kans om het roer om te gooien en te vertrekken uit Nederland.
Een nieuw avontuur, maar dan wel met de zekerheid dat het gaat lukken, want je stapt in een gespreid bedje!

Chambres d'hotes kopen in Frankrijk

Chambres et Table d’Hôtes la Tourelle in Colombotte, Frankrijk

La Tourelle draait inmiddels al weer 15 jaar zeer succesvol. We ontvangen hoofdzakelijk gasten uit Nederland en België, maar de laatste jaren komen er ook steeds meer andere nationaliteiten over de vloer.

Mogelijkheden te over
Door de gunstige ligging kunnen we een lang seizoen draaien.
Wij zelf hebben er voor gekozen om vanaf eind oktober tot pasen de deuren te sluiten om op reis te gaan. Hier liggen dus nog mogelijkheden om het seizoen te verlengen, ieder jaar zijn er aanvragen van groepen voor kerst en oud en nieuw.

We zijn er nooit aan toe gekomen om iets met het bos op de heuvel achter het huis te doen. Ook hier liggen mogelijkheden om uit te breiden, met bijvoorbeeld boomhutten of andere ludieke onderkomens. Misschien vlonders voor tenten?

Tevens geeft de vergunning ruimte voor het openen van een zomerterras, in combinatie met bijvoorbeeld exposities of muziekoptredens kun je hiermee een leuke tak aan het bedrijf toevoegen.

Waarom verkopen?
Waarom verkopen als je zo lekker draait vraag je je misschien af. Na 15 jaar begint het toch weer te kriebelen en is het voor tijd voor een nieuwe uitdaging, Zuid Europa of wellicht naar Zuid- Amerika, we zijn er nog niet uit, maar we willen wel weer verder trekken.

Meer weten?
Als je interesse hebt om ons mooie bedrijf over te nemen, neem dan contact op. We kunnen helpen met de voorbereiding van je vertrek uit Nederland of België. Verder kunnen we je begeleiden met het aanvragen van een credit bij de bank, een aantrekkelijke verkoopconstructie aanbieden en helpen met andere zaken die deze stap met zich mee zullen brengen.
Misschien wil je eerst eens een weekje meedraaien en de kneepjes van het vak leren? ook dat kan.

Er is letterlijk en figuurlijk alle ruimte om je eigen draai aan La Tourelle te geven…

Mirjam & Tim

B&B te koop in Frankrijk